Assalamualaikum & Selamat Datang Ke Page Tips Kurus Selamat!

Hai semua.. Nama saya Eliany.. Tapi kawan2 biasa panggil saya Lia.. Lebih mesra gitu.. Hee… Btw Lia dah lama nak buat blog nak share ngn kwn2 semua pasal tips-tips kurus yang Lia biasa amalkan..

Ye la sbb Lia dulu masa anak dara berat Lia 48KG je.. Lepas bersalin anak 1 terus berat Lia jd 60KG. Struggle juga la time tu nak dptkan balik berat ideal Lia… Mcm2 buat. Atkin buat. Exercise buat. Mcm2..

So Lia nak share la ngn kwn2 di Blog ni Tips-Tips yg boleh diamalkan untuk dptkan berat ideal & kurus dengan cara selamat.. heee…. Happy reading ye.. Thx!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s